Dag nio – Smärtan avtar

Del I
Smärtan avtar, det var som att smärtan nästan försvunnit över natten. Jag funderade ett tag och kom fram till att något blivit bättre iochmed blödningen och akutbesöket. Kände mig riktigt glad och åt lite nudlar utan någon större smärta. Hade fått ett recept på dalacin, vilket jag hämtade ut på apoteket under lunchtid. Hade tydligen en misstänkt infektion, så läkaren tog det säkra före det osäkra. Den vita beläggningen i min hals var tydligen lite väl geggig för att vara normal, och jag skulle ringa dit om det inte blivit bättre efter penicilinkuren. Hoppades på det bästa och tog första tabletten.

Del II
På kvällen åt jag inga värktabletter alls, vilket kändes skönt. Efter nio dagar på värktabletter är det skönt att bli av med tröttheten, kände mig mer aktiv. Då jag längtat efter att äta godis utan smärta gick jag till affären och handlade lite smågodis, vilket var ljuvligt att äta. Smärtan i halsen var som bortblåst.

3 thoughts on “Dag nio – Smärtan avtar”

  1. Det låter som du förtjänade lite godis. sjukt jobbig situation och jag är skit rädd förr att det ska börja blöda eftr min operation igår. och jag kollade ner i min hals och det ser ju sjukt äckligt ut helt vita beläggningar och man känner mot tungan 🙁

  2. Sjukt skönt att läsa att det gick över för dig. Jag är inne på min 6:e dag och kan varken äta .eller dricka. Pga smärta. Funderar på att ringa efter starkare medicin. Tack för bra blogg. 😉

  3. Hej. Jag är jättelättad av att läsa din blogg. Jag känner igen mig mycket hittills, själv är jag på dag 3 efter operationen. Börjar bli allvarligt trött på blaskiga saftsoppor, fortimel från apoteket och potatismos med extra mycket grädde i. Svullnade upp rejält idag också, höll på att få panik men drog i mig tabletterna innan det var för sent… Åh Gud vad jag längtar efter att det här går ööööveeeer! / R

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *